Home Gündem Mustafa Kus Dualarınızı eksik etmeyin

Mustafa Kus Dualarınızı eksik etmeyin

Mustafa abimizi dualariniza alirmisiniz?
Senelerdir yaslilara, hastalara Hollandali, Turk, surinam hic ayirmadan ziyaret edip ilgilenip yaralarini sarardi ( stichting Omalief ) Mustafa Kus abimize dua edelim yaralarini bizler saralim. Allah’tan Umit kesilmez..

Ben je benieuwd wie Mustafa Kus is kijk dan op zijn pagina stichting Omalief hoe geweldig hij is ❤️ kunnen we een voorbeeld van nemen.

Mustafa Kus Plaatste de volgende bericht op zijn facebook profiel:

PIJNLIJK BERICHT DOCH VOLLEDIG GEACCEPTEERD

Beste vrienden
Vanmiddag zijn de uitslagen van de onderzoeken bekend gemaakt.
Ik heb lang nagedacht of ik dit met jullie moest delen. Uiteindelijk kies ik ervoor om dit met jullie te delen misschien omdat het de laatste keer zou kunnen zijn dat ik iets met jullie delen.

Er is met mij gesproken en vervolgens ook met de familie erbij.
Nadat ik dus in het ziekenhuis was opgenomen wilde men weten hoe het kwam dat ik een enorm te lage bloeddruk. Tijdens de onderzoeken stuitten ze op iets totaal anders.
Mijn longen, lever en linker nier blijken zwaar aangetast door kwaadaardige kanker. De bijnier welk normaal een grootte heeft van 1 cm is door een gezwel 15 cm groot geworden. Longen zitten vol met vlekken en zo ook de lever.
Kort samengevat is het alleen maar een zeer negatieve situatie te noemen, met bijna geen mogelijkheid tot herstel. Eigenlijk is er dus nog weinig tijd.

Ik zelf heb het geaccepteerd, het behoort nu eenmaal tot het leven. Wat leeft zal ook sterven.
Ik had nog zo graag vele dingen willen doen maar dat gaat niet meer. Project Omalief gaat door. Ik heb mijn zoon gevraagd om het voort te zetten. Ik hoop dat jullie hem zullen steunen zodat hij zich gesterkt zal voelen door jullie steun

Ik wil jullie allen vragen mijn fouten of tekortkomingen te vergeven. Als ik jullie heb gebroken vergeef, heb dat nooit bewust gedaan.
Ik droomde al een paar dagen over mijn moeder, ze riep naar zich toe

Ik bedank jullie allen vanuit mijn hart voor jullie vriendschap
Ik had gehoopt een positief bericht met jullie mogen delen, maar dat mocht niet zo zijn.
Ik hoop dat Allah/God onze fouten zal vergeven.

Ik wens jullie allen gezondheid en geluk toe. Moge jullie licht en hoop zijn voor en van elkaar

Ik hou van jullie allen!
😘❤️💋🌹